My title page contents

Светски дан детета у нашој школи

У Основној школи ” Вук Караџић” и ове године обележен је Светски дан детета, организовањем Поп ап фестивала у петак 19.11.2021. Био је то велики празник за децу и све оне који се баве децом.

У просторијама школе, поштујући све превентивне мере заштите, одржале су се уметничке и психолошке радионице чија је тема била емоционална интелигенција.

Радионичари су били учитељи, али и гости из установа са којима школа сарађује. Тако је радионице емоционалне интелигенције као гост из Народног музеја Зрењанин водила музејски педагог Ивана Арађан, Татјана Ћирић и Владимир Тот су представљали Градску библиотеку “Жарко Зрењанин”,док су ЦЕКОМ-ови волонтери били Смиљана Туцаков, Предраг Карањац и Боба Видрић. Црвени крст Зрењанин већ три године заједно са ОШ “Вук Караџић” обележава овај датум. Велико задовољство деци је било учествовање у радоницама Музичке школе, у реализацији Браниславе Рајачић, као и у радионицама сарадника дефектолога Анђе Зобенице, запослене у ОШ “9.Мај”.

Неизмерно смо захвални сарадницима, волонтерима, свим који су нам дошли у госте и помогли да обележимо овај значајан датум приређивањем правог малог емоционалног рингишпила ученицима школе.

Ostavi komentar

Vaša email aadresa neće biti objavljena. Obavezna polja markirana su sa *

Последњи коментари
    Категорије
    Контакт
    Контактирајте нас данас
    • др Славка Жупунског 3 23000 Зрењанин
    • 023 581 160
    • 023 581 161
    • osvuk@vuk.edu.rs
    YouTube
    YouTube
    Instagram