My title page contents

”Vukovci” na konferenciji ”Unapređivanje nastavne prakse kroz razmenu profesionalnih iskustava”, Rakovica

Dana 24.3.2019. u OŠ ”Ivo Andrić” Rakovica (Beograd) održana je konferencija pod nazivom ”Unapređivanje nastavne prakse kroz razmenu profesionalnih iskustava”. Naši nastavnici bili su učesnici ove konferencije. Naučili su svašta novo. Na otvaranju konferencije, direktor škole je pozdravio sve učesnike i upoznao iste sa ERASMUS projektima (kako aplicirati, šta je potrebno itd.). Potom su počela izlaganja učesnika. Iz naše škole petoro nastavnika imalo je izlaganje:

 1. Nevena Markov i Nemanja Micić izložili su nagrađeni rad na konkursu ”Digitalni čas” – Primena obima kruga u egzaktnom rešavanju problema u fizici i astronomiji
 2. Jelena Srdanović izložila je svoj ugledni čas na temu ”Egipat ili…or Egypt”
 3. Zorica Radišić izložila je prezentaciju STEM sekcije koju drži u našoj školi i koja funkcioniše vrlo aktivno
 4. Sonja Ljubotina, zajedno sa Ivanom Bošnjak Bošnjak, Sonjom Vujaković i Aleksandrom Radanović, učiteljicama iz OŠ ”Žarko Zrenjanin”, ”Đura Jakšić” i ”dr Jovan Cvijić” izložile su svoju sekciju ”Dobre vibracije interkomunikacije”

Naši nastavnici su punih 9 sati prisustvovali konferenciji. Naučili su dosta stvari, koje jedva čekaju da primene u svojim učionicama i izvan njih. Za kraj, svi učesnici konferencije su se rukovali uz rečenicu: ”Drago mi je što smo se upoznali”

Slike u prilogu će pokušati da vam dočaraju koliko je zabavno bilo našim nastavnicima na konferenciji. Uživajte!

Ostavi komentar

Vaša email aadresa neće biti objavljena. Obavezna polja markirana su sa *

Последњи коментари
  Категорије
  Контакт
  Контактирајте нас данас
  • др Славка Жупунског 3 23000 Зрењанин
  • 023 581 160
  • 023 581 161
  • osvuk@vuk.edu.rs
  YouTube
  YouTube
  Instagram