My title page contents

Обележавање школске славе Светог Саве

Традиционално, у оквиру школске славе организује се такмичење у решавању судокуа од стране Невене Марков, наставнице математике. Најбољи ученици су награђени и овом приликом их још једном похваљујемо.
У нашој школи се већ традиционално одржава такмичење у лепом писању. Учествују сви ученици нижих разреда,и велики број ученика виших. Тако се негује наше национално писмо,писана ћирилица,развија такмичарски дух и дружи.
Школским прибором награђено је 16 ученика,у три категорије-у нижим разредима из сваког одељења по један, а у вишим су се такмичили посебно ученици петог и шестог,а посебно седмог и осмог разреда.
Пропозиције налажу да се само једном има прилика да се текст о Светом Сави препише лепим,правилним словима. У време дигитализације,сматрамо да је неопходно развијати љубав према ћирилици и то је један од важних задатака који ћемо следити и у будућности.
Након доделе диплома, отац Веселин Влашки освештао је колач школске славе, са домаћинима, гостима и кумовима. Овом приликом желимо да се захвалимо одељењу VI2, родитељима ученика, као и Стевану Радованчеву – одељењском старешини, који су се несебично дали и учинили да угођај буде потпун! Кумство је пренето на одељење II1 на челу са учитељицом Данијелом Бодирогом.
Такође, похваљујемо и ангажовање нашег школског Хора, који Даниела Аврам, наставница музичке културе, вредно припрема сваке године!

Ostavi komentar

Vaša email aadresa neće biti objavljena. Obavezna polja markirana su sa *

Последњи коментари
  Категорије
  Контакт
  Контактирајте нас данас
  • др Славка Жупунског 3 23000 Зрењанин
  • 023 581 160
  • 023 581 161
  • osvuk@vuk.edu.rs
  YouTube
  YouTube
  Instagram