My title page contents

“Поп-ап” фестивал у нашој школи

По 4. пут у нашој школи одржан је међународни фестивал “Поп ап”. У петак 18.11.2022. чак око 260 ученика нижих разреда, 10 наставника са двадесетак водитеља радионица учествовало је у његовој успешној реализацији. Да би све било добро организовано, било је укључено још 20 ђака-волонтера и наставника. Одржано је укупно 20 психолошких и уметничких радионица, а сваки ученик је могао да посети две. Деци је било занимљиво то што су извлачили по два папирића на којима су биле нацртане животиње и онда су полазили у потрагу за учионицама на којим је била одговарајућа слика животиње. Право мало истраживање…
Фестивал је 17.11.2022. отворио Роберт Такарич, писац и професор историје, радионицом “Онлајн екскурзија”. Остали водитељи радионица били су наши сарадници: из Народног музеја – Ивана Арађан, из Градске библиотеке – Тања Граовац и Владимир Тот, из ЦЕКОМА – Смиљана Туцаков, из “Јован Јовановић Змај” учитељица Радмила Комленић. Музичку школу представљала је Сенка Милисављевић, која је била у улози колеге и родитеља.
Волонтери Црвеног крста исто су били на свом задатку: Милица Цветић, Теодора Танасковић, Вања Станаћев и Страхиња Савин.

Из наше школе радионице су водиле учитељице: Соња Љуботина, Драгана Момиров, Светлана Тошков, Тамара Михајловић, Даниела Бодирога и Даниела Аврам, наставница музичке културе. Техничку подршку дале су им колеге: Милан Стојковић, Александра Петканић и Ана Молнар.
У гостима су нам били и ученици Крушевачке гимназије, чланови позоришта младих “Културоциклин” из Крушевца: Јелена Вучковић, Мартин Томић, Иван Димитријевић.
Организатор и координатор овог успешног фестивала била је учитељица Далиборка Путић Бераров.
Ученици чланови новинарске секције потрудили су се да испрате цео фестивал што можете видети путем фотографија и интервјуа са учесницима фестивала.

Ostavi komentar

Vaša email aadresa neće biti objavljena. Obavezna polja markirana su sa *

Последњи коментари
    Категорије
    Контакт
    Контактирајте нас данас
    • др Славка Жупунског 3 23000 Зрењанин
    • 023 581 160
    • 023 581 161
    • osvuk@vuk.edu.rs
    YouTube
    YouTube
    Instagram