Екскурзије
ПДФ Штампа Eл. пошта

Екскурзија наставника - 2009

2. i 3. јули 2009.г.

Зрењанин - Стари Бечеј - Суботица - Палић

У дводневној стручној екскурзији наставника посећен је дворац Дунђерски код Старог Бечеја. Посећен је ЗОО Палић, где смо били званични гости пријатним домаћинима који су нам уприличили званични пријем са презентацијом врта. Била је то прилика да се ближе упознамо са садржајима и потенцијалима  ЗОО-а, што је нама значајно обзиром да сваке године неко одељење овде долази на екскурзију.

Опширније...
 
ПДФ Штампа Eл. пошта

30.6.2008

Екскурзија наставника 2008

Поглед на Београд са река Дунава и Саве

" ... А мене чека бела лађа..."

Да, није бела као у Ђолетовој песми али, лађа нас је заиста чекала. Провозала нас је од Земунског кеја поред Ратног острва, кроз ушће Саве у Дунав, до Газеле и назад. Био је то несвакидашњи доживљај. Београд посматран са воде је  некако виши, нема саобраћајне гужве,брзих и нервозних возача, нема буке, бетона и асфалта. Топао и ведар дан на води је свеж.Тако смо провели поподне.

Опширније...
 
Ђачке екскурзије - школска 2007/08 ПДФ Штампа Eл. пошта

Ђачке екскурзије у школској 2007/ 08. години

На седници Савета родитеља школе, која је одржана 20.12.2007. године, прихваћена је понуда туристичке агенције „Аутобанат“ за извођење екскурзија за све дестинације планиране Годишњим програмом рада школе. Све екскурзије су једнодневне сем за VII разред која се реализује током 2 дана.

Опширније...
 
«ПочетакПретходна12СледећаКрај»

Страна 2 од 2