ПРОСЛАВА ДЕЧИЈЕ НЕДЕЉЕ


Уоквиру Дечије недеље, 06.10.2016.године у посету су нам дошли чланови дечијег хора ''Преподобни Рафаило Банатски'', са  диригентом Сенком Милисављевић. На тај начин желели су да нам се представе и покажу своје певачко умеће, у чему су и успели. Салом за физичко орили су се дивни дечији гласови и унели радост у публику.

Опширније...
 
Посетили смо и изложбу ''Поздрав из Зрењанина''

Ученици 5 - 1 су 06.10.2016.године, са одељењским старешином Сањом Попов, одлучили да посете још једну изложбу која је постављена у близини наше школе. У Изложбеном салону Историјског архива била је постављена изложба разгледница и значки из колекције  господина Душана Јуванина.

Опширније...
 
ДАН ЈЕСЕНИ

Сваке године наше учитељице са својим ђацима обележавају долазак јесени пригодним активностима. Ове године 23.09.2016. славио се Дан јесени на тему КУКУРУЗА. Увек је нека друга актуелна биљка тема занимљивих дечијих радова.

Ученици 4 - 1 са учитељицом Александром Вуковојац осмислили су лепе радове, а са нама су пожелели да поделе и по који укусан рецепт, наравно, са најважнијим састојком – кукурузом.

Опширније...
 
ОЧИСТИ СВОЈЕ ДВОРИШТЕ!

Поводом Светског дана акције ''Очистимо свет'', 15.09.2016. године, ученици 3-2  направили су еколошку акцију ''Очисти своје двориште!''. Били су изузетно расположени, а резултати чишћења били су видљиви!

Ово је пример акције где слика говори више од речи !

Опширније...
 
Ноћ истраживача
ПДФ Штампа Eл. пошта

Као и сваке претходне године, ученици наше школе, предвођени наставницом техничког и информатичког образовања Милосавом Сташевић, учествовали су у "Ноћи истраживача". Манифестација се одржала 30. септембра 2016. године,у Културном центру Зрењанина. Тема наше изложбе била је рециклажа и роботика. Не можемо, а да не приметимо да смо ове године имали најбоље место за излагање, у центру хола.

Опширније...
 
«ПочетакПретходна12345678910СледећаКрај»

Страна 10 од 45