Новогодишњи географски квиз

И ове године, као и прошле, 27.12.2016.године, у нашој школи одржан је „Новогодишњи географски квиз“. Учешће је узело 20 ученица и ученика 6. 7. и 8. разреда. Квиз је осмислила и реализовала наставница географије Јелена Срдановић. Питања су била доминантно из географије, али и из опште културе и информисаности.

Три првопласиране екипе су добиле дипломе и поклоне. Стручни жири био је у саставу: Јелена Срдановић, наставница географије; Сања Попов, наставница српског језика и Данијела Бодирога, учитељица.

Резултати са квиза:

1. место  (екипа) :  Катарина Кертеши (VI), Алекса Вулићевић (VII) и Бошко Јањић (VIII) 

2. место  (екипа) :  Дуња Бјелоглав (VI), Марија Милошев (VII) и Анђела Анђелковић  (VIII)

3. место  (екипа) :  Милан Милошев (VI). Горан Јелић (VII) и  Данило Манојловић (VIII)


Новогодишњи квиз

Кликните на слику за приказ албума

 
Распоред за време зимског распуста

Распоред извођења додатног и допунског рада са ученицима за време зимског распуста у школској 2016/2017. години можете погледати на овој вези.

 
Мода шешира

 

 

Дана 15.11.2016. отворена је занимљива изложба у Малом салону Народног музеја Зрењанин. Реч је о гостујућој изложби из Шапца под називом ''Мода шешира''! Назив нас је веома заинтересовао и ученици 5 – 1 су се са разредном Сањом Попов упутили ка музеју.

Опширније...
 
Посета Црвеном крсту Зрењанин

Поводом 18. октобра 2016.године, Европског дана борбе против трговине људима, Црвени крст Зрењанин организовао је трибину у својим просторијама пред пуном Великом салом. Учесници трибине били су Меланија Ружић - национални тренер Црвеног крста Србије у програму борбе против трговине људима, Борислав Кочић - инспектор ПУ Зрењанин - одсек пограничне полиције за странце и сузбијање илегалне миграције и трговине људима и Смиља Недељков- дугогодишњи волонтер Црвеног крста Зрењанин и професор у Зрењанинској гимназији.

Опширније...
 
Светска недеља свемира

Зрењанинска група наставника природних наука одлучила је ове године да се придружи обележавању Светске недеље свемира, од 4. до 10. октобра, 2016.године.

Наш наставник физике Миша Брацић одлучио је да направи презентацију о животу и раду Николе Тесле, али кроз нешто другачији приступ.

Опширније...
 
«ПочетакПретходна12345678910СледећаКрај»

Страна 10 од 46