Школски програм за школску 2017/18 - 2020/21. годину

Школском плану за школску 2017/18. годину, са роком важења закључно са школском 2020/21. годином можете приступити ако кликнете овде.

 
Посета Народном музеју

Ученици 7-2 су у четвртак,25.5.2017.године, са наставницом грађанског васпитања Сањом Попов, посетили изложбу у Салону Народног музеја Зрењанин под називом "Благо нама децама што смо таки мали". Изложбу су такође посетили и ученици 7-1 са наставницом грађанског васпитања Јеленом Срдановић. Утисци ученика и наставнице су идентични. На диван начин вратили смо се у детињство (неко више-неко мање), у безбрижне дане играња са луткама и аутомобилчићима...

Опширније...
 
Благо нама децама што смо таки мали

У четвртак, 11.5.2017.године, у Салону Народног музеја Зрењанин,отворена је изложба Етнолошког одељења под називом "Благо нама децама што смо таки мали" (стихови Душка Радовића),са поднасловом "Детињство у традиционалној породици". На отварању  учешће узела је и наша талентована ученица 4-2, Дада Вуков. Циљ ове изложбе је да се тематски представи култура са ових простора, везана за рано детињство, што у свима нама буди само лепе емоције... Ауторке изложбе су Бранка Бабић,кустос-етнолог, и мр Рајка Грубић,музејски саветник.

Опширније...
 
Републичко такмичење из географије

Дана 7.маја 2017.године, у Шапцу је одржано Републичко такмичење из географије. Ученица наше школе Анастасија Kотарица из VII-2 остварила је одличан резултат освојивши 84, од укупно 100 бодова, и заслужену похвалу од организатора такмичења (Српско географско друштво и Министарство просвете РС). После одрађеног тестирања посетили смо Парк науке, иначе први такве врсте отворен у Србији, Шабачку тврђаву, шабачки кеј и, наравно, центар прелепог Шапца, "мали Париз". Са њом на такмичење ишла је наставница географије Јелена Срдановић. Ево и неких фотографија са овог дивног дружења.

Опширније...
 
Квиз из историје, финале

У финалу квиза "Србија у Првом светском рату и краљ Петар Први Карађорђевић", ученици наше школе: Борис Бирдић, Алекса Вулићевић и Биљана Стојковић, под менторском палицом наставника историје Душана Стјепановића, освојили су 3. место. Честитамо!

Опширније...
 
«ПочетакПретходна12345678910СледећаКрај»

Страна 7 од 51