Распоред писмених задатака и писмених провера знања дужих од 15 минута у току другог полугодишта школске 2017/18.

Распоред писмених задатака и писмених провера знања дужих од 15 минута у току другог полугодишта школске 2017/18. за ниже разреде можете преузети ако кликнете овде.

 

Распоред писмених задатака и писмених провера знања дужих од 15 минута у току другог полугодишта школске 2017/18. за више разреде можете преузети ако кликнете овде.

 

 

 
Средњовековно вашариште

Гости на Савиндану у ОШ "Петар Петровић Његош" Зрењанин били су родитељи ученика и ученици ОШ "Вук Караџић" Зрењанин.Ученици су били ангажовани на активностима у склопу "Средњовековног вашаришта" и дали свој допринос. Хвала им на доприносу и учествовању.Опширније...
 
Обавештење о почетку другог полугодишта и распоред часова за друго полугодиште - виши разреди

Распоред часова за више разреде можете погледати ако кликнете овде.

Друго полугодиште почиње 15.1.2018. године.

Нижи разреди крећу у преподневној, а виши разреди у поподневној смени.

 
Литерарни конкурс ''Која је моја боја''

Алекса Вулићевић, ученик VIII1 освојио је 2. место на литерарном конкурсу који је организовала Средња хемијска школа ''Урош Предић''. Тема конкурса је гласила ''Која је моја боја'', а повод је био прослава Дана школе. Додела награда је уприличена у Галерији Народног музеја, 8.12.2017. године. Честитамо Алекси на успеху! 

Опширније...
 
Посета Савременој галерији

Ученици од 1. до 4. разреда наше школе су у току децембра месеца 2017. године посетили Савремену галерију и учествовали у ликовној радионици, која је такмичарског карактера.  Радионица је организована тако да је тема слободна, као и начин сликања. Деца су користила дрвене, воштане боје и фломастере. Кроз радионицу ће проћи већина ученика нижих разреда из градских школа. Проглашење победника очекује се почетком другог полугодишта школске 2017/2018.године. 
«ПочетакПретходна12345678910СледећаКрај»

Страна 7 од 56