Упис ученика у први разред за школску 2017/2018. годину

Полако почињу припреме за упис ученика у први разред. Наредне школске године први разред ће похађати деца која су рођена у периоду од 01.03.2010. године до 28.02.2011. године. Сва деца која полазе у школу тестирају се код педагога  школе  како би се утврдила зрелост и спремност детета за полазак у први разред. Након пријављивања детета школи, родитељи ће током априла бити обавештени о времену тестирања детета. Родитеље највише занима шта ће се догађати на тестирању...

Опширније...
 
Модел вулкана и планете Земље

Ученици одељења V-1 и V-2 су са наставницом географије Јеленом Срдановић на часу географије направили модел Земље (грађа Земље) и вулкан. Према њиховим речима, уживали су и одлично се забављали - радећи . Рекло би се да је то идеалан спој... :-)

 

Опширније...
 
Акција књижаре ''Театар''

Слађан Јанчић, власник зрењанинске књижаре “Театар”, покренуо је једну изузетну акцију којој се придружила и наша учитељица Александра Вуковојац. Реч је о акцији прикупљања средстава за куповину тандем бицикла Славољубу Епифанићу, који је већ готово две деценије потпуно слеп.

Опширније...
 
МЕЂУНАРОДНЕ АКТИВНОСТИ

Међународни конкурс из области технологија будућности

Крајем децембра 2016. се креативни тим наше школе укључио у међународни конкурс из области технологије будућности – дигиталне фабрикације (производња 3д објеката у склопу брзог остваривања идеја из разних области). У веома кратком времену организован је тим од ученица и ученика седмих и осмих разреда, који је развио неколико идеја да примену технологије 3д штампе, дизајна, моделовања и међусобне сарадње.

Опширније...
 
Панел младих саветника заштитника грађана

У организацији Ученичког парламента наше школе је у току првог полугодишта 2016/2017. више ученица и ученика  послало своје пријаве на јавни конкурс за нови сазив Панела младих саветника Заштитника грађана Републике Србије.      Од  укупно 30 чланова овог независног тела, за заступање интереса деце и омладине у нашој земљи, изабрана су чак два  ученика наше школе: Борис Бирдић и Никола Ненин. Обојица су ученици 8 – 2.

Више детаља је могуће сазнати на следећем линку (али и лично од наших представника):

http://www.pravadeteta.com/index.php?option=com_content&view=category&id=48&Itemid=59

Честитамо Борису и Николи и верујемо да су нас добро заступали на састанку одржаном крајем претходне године, као и да ће то чинити и убудуће!

 

 
«ПочетакПретходна12345678910СледећаКрај»

Страна 7 од 46