Pozdrav sa Kopaonika

                                                                                              

    Grupa učenika naše škole, predvođeni nastavnicima Slavicom i Miroslavom su od 27.12.2008.g, do 3. 1. 2009.g boravili na Kopaoniku.

Опширније...
 

Učiteljici Aleksandri Vukovojac uručena

„Nagrada grada Zrenjanina”

Aleksandri Vukovojac, učiteljici naše škole, odlukom  Komisije za dodeljivanje nagrada i priznanja Skupštine Grada Zrenjanina, 29.12.2008.g. dodeljena je  "Nagrada grada Zrenjanina" za 2008. godinu.
   Učiteljica Aleksandra je nagrađena za humanitarni rad i višegodišnju pomoć u lečenju obolelih učenika.

   Čestitamo učiteljici Aleksandri!!!

 

 Настава у природи                                                                                                                                                                                           

    Ученици трећег и четвртог разреда су од 17. - 24. децембра 2008.г. боравили на Дивчибарама у Дечијем одмаралишту „Стеван Филиповић“.

    Уитељице Александра, Драгана, Далиборка и Јадранка и седамдесет ученика су наставу из учионице преселили на планину.

Опширније...
 

Музеј у школи 

   Ученици трећег разреда су у оквиру наставе ПРИРОДА И ДРУШТВО изучавали живот људи у прошлости. Како би деци која живе у време технике приближиле начин живота у прошлости, учитељице су у сарадњи са педагогом Народног музеја у Зрењанину, Невеном Дујин Грковић, ове часове одржале у музеју.

   Инспирисани поставком Народног музеја, ученици су уз помоћ својих учитељица направили сопствени „музеј“. Донели су предмете које њихови родитељи, баке, деке, комшије... чувају као успомену на своје претке и објашњавали како су се користили и чему су служили.

    Изложбу су посетили: педагог наше школе Гордана Арва, педагог Народног музеја Невена Дујин Грковић и ученици првог и четвртог разреда са својим учитељицама.

Опширније...
 

Дан школе

7.11.2008.

   Поводом Дана школе ОШ "Вук Караџић"у Зрењанину, у петак је у великој сали Културног центра, за родитеље, ученике и госте одржана свечана академија. За Дан школе је одређен 8. новембар, дан рођења Вука С. Караџића. Академију је, већ традиционално отворио хор школе,  песмом "Химна Вуку". Игроказ за банатску песму " Кад је сунце седало" извели су ученици I1 разреда.

Опширније...
 
«ПочетакПретходна5152535455СледећаКрај»

Страна 52 од 55