Дан школе

7.11.2008.

   Поводом Дана школе ОШ "Вук Караџић"у Зрењанину, у петак је у великој сали Културног центра, за родитеље, ученике и госте одржана свечана академија. За Дан школе је одређен 8. новембар, дан рођења Вука С. Караџића. Академију је, већ традиционално отворио хор школе,  песмом "Химна Вуку". Игроказ за банатску песму " Кад је сунце седало" извели су ученици I1 разреда.

Опширније...
 

 Nagrada " Dr  Đorđe Natošević"

Zorici Radišić, profesorici biologije naše škole, je u četvrtak, 6. novembra 2008. g. u Izvršnom veću AP Vojvodine, dodeljeno najveće vojvođansko priznanje, nagrada "Dr Đorđe Natošević". Ova nagrada se dodeljuje za rezultate ostvarene u vaspitno - obrazovnom radu.

   Čestitamo profesorici Zorici!!! 

 

O nagradi

 

Дани европске баштине

У оквиру манифестације ,,Дани европске баштине 2008. године са темом ,,Културно наслеђе – израз културне разноликости , у термину од 15 -19. 9. 2008. ученици IV2 одељења ОШ ,,Вук Караџић су са својим другарима из ОШ ,,2. Oктобар и ОШ ,,Соња Маринковић и са својим учитељицама учествовали у свакодневним једносатним дневним занимањима под називом ,,Хлеба и колача. Кроз предавања, пројекције и радионице, ученици су се бавили изучавањем културе исхране у прошлости Баната. 

Аутор занимања била је Невена Дујин -Грковић, кустос педагог Народног музеја у сарадњи са руководиоцем Етнолошког одељења музејским саветником мр Рајком Грубић
Опширније...
 

  Ekološki projekat

U organizaciji Svetskog fonda za zaštitu životne sredine – WWF,  čije je širom sveta prepoznatljivo obeležje simpatični panda, ove jeseni je počela realizacija projekta „European schools for a living planet“. 

Опширније...
 

ŠKOLA RODITELJSTVA – TALAS TOLERANCIJE

Subota, 11.10. 2008

U  našoj školi se u subotu, 11. oktobra  održao jednodnevni seminar za roditelje učenika VI 1 razreda, pod nazivom  ŠKOLA RODITELJSTVA – TALAS TOLERANCIJE.

   Voditelji seminara su bili Aleksandra Subotić, pedagog  Zrenjaninske gimnazije, Edita Satler, nastavnik razredne nastave iz OŠ“Servo Mihalj“ i Gordana Arva, pedagog škole.

Опширније...
 
«ПочетакПретходна51525354СледећаКрај»

Страна 52 од 54