Квиз из историје, полуфинале

У организацији Светосавља Зрењанин 04. IV 2017.године, на ТВ Сантос, одржано је полуфинале квиза из историје "Србија у Првом светском рату и краљ Петар Први Карађорђевић" . Екипа наше школе ушла је у финале квиза! Екипа је била у саставу Биљана Стојковић, Алекса Вулићевић и Борис Бирдић. Честитамо им на успеху у квизу и ... идемо до победе! :-)

 
Како се припремити за малу матуру

Припреме за завршни испит већ увелико трају. Мала матура и упис у средње школе је све ближе. Како бисмо ученицима олакшали спремање за овај важан догађај у њиховим животима, одлучили смо да им понудимо сајт који ће им помоћи у припреми за матуру.

Опширније...
 
„Упознајте ЕУ“

Дана 10. априла представници Фонда „Европски послови“АП Војводине, уоквиру манифестације „Европско село“, која нам предстоји у мају, одржали су презентацију у нашој школи, под називом „Упознајте ЕУ“. Презентацији су присуствовали ученици одељења 6/1 и наставница географије Јелена Срдановић. Предавач је била Јелена Тошковић, која је ученицима промовисала европске вредности, различитости народа и држава на којима је саграђена модерна Европа.

Опширније...
 
Завршна свечаност песничке штафете

На завршној свечаности дечије манифестације "Песничка штафета", 07.4.2017. године, Ленка Познановић, ученица IV-1, освојила је друго место у категорији нижих разреда. Њена песма "Наочари" освојила је својом искреношћу и духовитошћу  симпатије свих који су је чули. Честитамо нашој Ленки! Прочитајте песму и уверите се у свеопшту процену...

Опширније...
 
Такмичење у смањењу ризика и ублажавању последица од елементарних непогода

Црвени крст Зрењанин је 08.04.2017. године организовао такмичење у смањењу ризика и ублажавању последица од елементарних непогода и других опасности. На такмичењу је учествовало 40 ученика трећих разреда основних школа „Вук Караџић“ и „Доситеј Обрадовић“ који су у протеклих неколико месеци присуствовали радионицама које су реализовали едуковани волонтери Црвеног крста Зрењанин.

Опширније...
 
«ПочетакПретходна12345678910СледећаКрај»

Страна 6 од 48