Писмо

Драги ученици,

Поводом појављивања имена наше школе на друштвеним мрежама и електронским медијима, желимо да вам се обратимо. Док су увреде биле упућиване само на адресе нас одраслих, нисмо се оглашавали. Међутим, ствари су се измениле.

Сада су неке од увреда упућене и вама, нашим ђацима. Преко тога не можемо да пређемо. Желимо да вам поручимо да то не прихватите лично, да се не узнемиравате, да и даље са поверењем долазите у своју школу.

Нећемо се обазирати на бројне неистине. Желимо да наставимо наш заједнички рад на освајању знања, међусобној бризи и поштовању.

Поручујемо да ово обавештење упућујемо вама и да га нећемо објављивати ни на једној друштвеној мрежи. Сматрамо да то није простор нашег деловања и начин на који решавамо проблеме.

Неистине и полуистине којима се служе неки медији и појединци са лажних профила, могу повредити друге људе!

Не чинимо то!

 

Ваши наставници

 
Партер на часу физичког

На часу физичког васпитања ученице шестог разреда извеле су вежбу на партеру уз пратећу музику. Видео снимак можете погледати ако кликнете овде

 
Распоред писмених задатака и писмених провера знања дужих од 15 минута у току другог полугодишта школске 2017/18.

Распоред писмених задатака и писмених провера знања дужих од 15 минута у току другог полугодишта школске 2017/18. за ниже разреде можете преузети ако кликнете овде.

 

Распоред писмених задатака и писмених провера знања дужих од 15 минута у току другог полугодишта школске 2017/18. за више разреде можете преузети ако кликнете овде.

 

 

 
Средњовековно вашариште

Гости на Савиндану у ОШ "Петар Петровић Његош" Зрењанин били су родитељи ученика и ученици ОШ "Вук Караџић" Зрењанин.Ученици су били ангажовани на активностима у склопу "Средњовековног вашаришта" и дали свој допринос. Хвала им на доприносу и учествовању.Опширније...
 
Обавештење о почетку другог полугодишта и распоред часова за друго полугодиште - виши разреди

Распоред часова за више разреде можете погледати ако кликнете овде.

Друго полугодиште почиње 15.1.2018. године.

Нижи разреди крећу у преподневној, а виши разреди у поподневној смени.

 
«ПочетакПретходна12345678910СледећаКрај»

Страна 6 од 55