Андроид игрица ''Вучило''

Препоручујемо ученицима да на забаван начин савладају правописна правила, или их се подсете, уз помоћ игрице Вучило. Апликација ''Вучило'' осмишљена је за уређаје са андроид платформом. Игрицу можете преузети ако кликнете овде.


 
Ушли смо у финале!


На 13. међународном фестивалу дечјег и наставничког стваралаштва „Креативна чаролија“, у такмичењу за најбољу ДЕЧЈУ ПОЗОРИШНУ ПРЕДСТАВУ, у финале је ушла и представа коју су ученици III – 2 радили са својом учитељицом Далиборком Путић-Бераров. Стручну музичку помоћ имали су у нашој наставници музичке културе Даниели Аврам. Конкурс је био расписан на тему „Моје маште кап, чаролије слап“.

Опширније...
 
У лову на правописне грешке...

Ученици 7 -2 су у току марта месеца, са наставницом грађанског васпитања Сањом Попов, шетали центром града и сликали плакате, огласе, излоге продавница на којима су запажали правописне грешке. Било им је забавно да уочавају грешке поред којих су донедавно пролазили не обраћајући пажњу. На пример:

Опширније...
 
Квиз из историје, полуфинале

У организацији Светосавља Зрењанин 04. IV 2017.године, на ТВ Сантос, одржано је полуфинале квиза из историје "Србија у Првом светском рату и краљ Петар Први Карађорђевић" . Екипа наше школе ушла је у финале квиза! Екипа је била у саставу Биљана Стојковић, Алекса Вулићевић и Борис Бирдић. Честитамо им на успеху у квизу и ... идемо до победе! :-)

 
Како се припремити за малу матуру

Припреме за завршни испит већ увелико трају. Мала матура и упис у средње школе је све ближе. Како бисмо ученицима олакшали спремање за овај важан догађај у њиховим животима, одлучили смо да им понудимо сајт који ће им помоћи у припреми за матуру.

Опширније...
 
«ПочетакПретходна12345678910СледећаКрај»

Страна 4 од 46