15. фебруар - Светски дан деце оболеле од рака

 

 

 

 

 

Национално удружење родитеља деце оболеле од рака НУРДОР је дана 15.2.2018. године, поводом Светског дана деце оболеле од рака, организовало хуманитарне скупове на трговима, у главним улицама и шеталиштима у више од 40 градова широм Србије. Један од градова био је и Зрењанин.

Ученици наше школе, на челу са својим наставницима, учествовали су на хуманитарном скупу. Ученици су својим доласком, куповином балона и производа присутних спонзора дали свој скромни допринос у борби коју, нажалост, воде малишани у нашој земљи. Овом приликом захваљујемо се нашим ученицима који су издвојили време нерадног школског дана да се прикључе хуманитарној акцији и помогну деци која бију битку са овом опаком болести!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Писмо

Драги ученици,

Поводом појављивања имена наше школе на друштвеним мрежама и електронским медијима, желимо да вам се обратимо. Док су увреде биле упућиване само на адресе нас одраслих, нисмо се оглашавали. Међутим, ствари су се измениле.

Сада су неке од увреда упућене и вама, нашим ђацима. Преко тога не можемо да пређемо. Желимо да вам поручимо да то не прихватите лично, да се не узнемиравате, да и даље са поверењем долазите у своју школу.

Нећемо се обазирати на бројне неистине. Желимо да наставимо наш заједнички рад на освајању знања, међусобној бризи и поштовању.

Поручујемо да ово обавештење упућујемо вама и да га нећемо објављивати ни на једној друштвеној мрежи. Сматрамо да то није простор нашег деловања и начин на који решавамо проблеме.

Неистине и полуистине којима се служе неки медији и појединци са лажних профила, могу повредити друге људе!

Не чинимо то!

 

Ваши наставници

 
Партер на часу физичког

На часу физичког васпитања ученице шестог разреда извеле су вежбу на партеру уз пратећу музику. Видео снимак можете погледати ако кликнете овде

 
Распоред писмених задатака и писмених провера знања дужих од 15 минута у току другог полугодишта школске 2017/18.

Распоред писмених задатака и писмених провера знања дужих од 15 минута у току другог полугодишта школске 2017/18. за ниже разреде можете преузети ако кликнете овде.

 

Распоред писмених задатака и писмених провера знања дужих од 15 минута у току другог полугодишта школске 2017/18. за више разреде можете преузети ако кликнете овде.

 

 

 
«ПочетакПретходна12345678910СледећаКрај»

Страна 4 од 54