УЧИТЕЉИЦЕ
РАДИОНИЦА У МУЗЕЈУ ПДФ Штампа Eл. пошта

Ученици 4 – 1 су 25.01.2017. године са учитељицом Александром Вуковојац учествовали у радионици која је организована у Народном музеју Зрењанин, а поводом изложбе фотографија „Наша прича о природи“. Као што видимо,одлично су се забављали.

 

 

 

 

Опширније...
 
ПРОСЛАВА ДЕЧИЈЕ НЕДЕЉЕ ПДФ Штампа Eл. пошта


Уоквиру Дечије недеље, 06.10.2016.године у посету су нам дошли чланови дечијег хора ''Преподобни Рафаило Банатски'', са  диригентом Сенком Милисављевић. На тај начин желели су да нам се представе и покажу своје певачко умеће, у чему су и успели. Салом за физичко орили су се дивни дечији гласови и унели радост у публику.

Опширније...
 
ДАН ЈЕСЕНИ ПДФ Штампа Eл. пошта

Сваке године наше учитељице са својим ђацима обележавају долазак јесени пригодним активностима. Ове године 23.09.2016. славио се Дан јесени на тему КУКУРУЗА. Увек је нека друга актуелна биљка тема занимљивих дечијих радова.

Ученици 4 - 1 са учитељицом Александром Вуковојац осмислили су лепе радове, а са нама су пожелели да поделе и по који укусан рецепт, наравно, са најважнијим састојком – кукурузом.

Опширније...
 
ОЧИСТИ СВОЈЕ ДВОРИШТЕ! ПДФ Штампа Eл. пошта

Поводом Светског дана акције ''Очистимо свет'', 15.09.2016. године, ученици 3-2  направили су еколошку акцију ''Очисти своје двориште!''. Били су изузетно расположени, а резултати чишћења били су видљиви!

Ово је пример акције где слика говори више од речи !

Опширније...
 
«ПочетакПретходна12СледећаКрај»

Страна 2 од 2