УЧИТЕЉИЦЕ
Учлањење првака у Градску библиотеку ''Жарко Зрењанин'' ПДФ Штампа Eл. пошта

Ученици I1 су са својом учитељицом Александром Вуковојац дана 13.12.2017. посетили Градску библиотеку ''Жарко Зрењанин'' и том приликом постали су званични чланови цењене установе.


 

 
Луткарска секција ПДФ Штампа Eл. пошта

Наша учитељица Далиборка Путић-Бераров већ дуже време успешно се бави режирањем, писањем и осмишљавањем луткарских представа са својим ђацима. Са ученицима 3-2  урадила је у овој школској години две представе:

Опширније...
 
Ушли смо у финале! ПДФ Штампа Eл. пошта


На 13. међународном фестивалу дечјег и наставничког стваралаштва „Креативна чаролија“, у такмичењу за најбољу ДЕЧЈУ ПОЗОРИШНУ ПРЕДСТАВУ, у финале је ушла и представа коју су ученици III – 2 радили са својом учитељицом Далиборком Путић-Бераров. Стручну музичку помоћ имали су у нашој наставници музичке културе Даниели Аврам. Конкурс је био расписан на тему „Моје маште кап, чаролије слап“.

Опширније...
 
РАДИОНИЦА У МУЗЕЈУ ПДФ Штампа Eл. пошта

Ученици 4 – 1 су 25.01.2017. године са учитељицом Александром Вуковојац учествовали у радионици која је организована у Народном музеју Зрењанин, а поводом изложбе фотографија „Наша прича о природи“. Као што видимо,одлично су се забављали.

 

 

 

 

Опширније...
 
ПРОСЛАВА ДЕЧИЈЕ НЕДЕЉЕ ПДФ Штампа Eл. пошта


Уоквиру Дечије недеље, 06.10.2016.године у посету су нам дошли чланови дечијег хора ''Преподобни Рафаило Банатски'', са  диригентом Сенком Милисављевић. На тај начин желели су да нам се представе и покажу своје певачко умеће, у чему су и успели. Салом за физичко орили су се дивни дечији гласови и унели радост у публику.

Опширније...
 
«ПочетакПретходна1234СледећаКрај»

Страна 3 од 4