УЧИТЕЉИЦЕ
Вукови ђаци на Фeстивалу драмских прeдстава ПДФ Штампа Eл. пошта

У Зрeњанину јe од 28.3.2018. до 30.3.2018. одржан Фeстивал драмских прeдстава у оквиру програма Промоција хуманих врeдности. Организатори фeстивала су били Црвeни крст Србијe и Црвeни крст Зрeњанина. Прeдставници ЦК Зрeњанина на овом фeстивалу били су учeници ОШ" Вук Караџић " 4/2 разрeда са прeдставом ''Ђорђe Џeк- нeми дeчак'' чији наступ јe био изузeтно запажeн. 
Луткарска радионица у Позоришту ПДФ Штампа Eл. пошта

Ученици 4/2 разреда имали су прилику да 14.3.2018. године учествују у луткарској радионици у Народном позоришту "Тоша Јовановић", коју су водили Тибор Фараго и Татјана Падкаш. Радионица се оржала у оквиру 48. Сусрета позоришта лутака Србије као део пратећег програма. Озбиљно се радило, глумило и забављало.

 
"Вилинска чаролија'' ПДФ Штампа Eл. пошта

Ученици 4/2 разреда су 10.3.2018. имали запажен наступ на 24. Фестивалу луткарства основних школа у Новом Саду. Луткарска група коју су чинили Милица Туцаков, Олга Попов, Ирина Рајачић, Невена Кесић, Марина Татин и Пош Борис одиграла је представу "Вилинска чаролија" чији је аутор учитељица Далиборка Путић Бераров, а композитор музике Данијела Аврам, наша наставница музичке културе. Представа је добила похвалу за текст, музику, сценографију и јасне еко-етно поруке.

Пoсле наступа ова група ученика имала је прилику да се прошета Новим Садом и ужива на Петроварадину. 

 
Посета I-2 изложби ''Дакле, Ви сте тај Урош Предић?'' ПДФ Штампа Eл. пошта

 

Дана 21.2.2018. ученици одељења I-2 посетили су у Народном музеју изложбу ''Дакле, Ви сте тај Урош Предић?'' поводом 160 година од рођења сликара и уоквиру тога учествовали у ликовној радионици ''Слика од облака''. Ауторка радионице је кустос-педагог Невена Дујин Грковић.

 

 
Родитељи у улози наставника ПДФ Штампа Eл. пошта

 

Почетком фебруара, родитељи ученика II/1 одељења, имали су прилику да у одељењу свог детета одрже час из области која их највише занима.

Могли су да представе и своје занимање и на тај начин упознају ученике са свим специфичностима свог посла.

Родитељи су нас одушевили својом креативношћу и умешношћу. Одржали су занимљиве часове, брижљиво осмишљене и вешто реализоване.

Имали су прилику да посматрају децу из новог угла, а деца су на потпуно нов начин доживела своје родитеље и родитеље својих другова.

Опширније...
 
«ПочетакПретходна1234СледећаКрај»

Страна 1 од 4