Српски језик
Андроид игрица ''Вучило'' ПДФ Штампа Eл. пошта

Препоручујемо ученицима да на забаван начин савладају правописна правила, или их се подсете, уз помоћ игрице Вучило. Апликација ''Вучило'' осмишљена је за уређаје са андроид платформом. Игрицу можете преузети ако кликнете овде.


 
У лову на правописне грешке... ПДФ Штампа Eл. пошта

Ученици 7 -2 су у току марта месеца, са наставницом грађанског васпитања Сањом Попов, шетали центром града и сликали плакате, огласе, излоге продавница на којима су запажали правописне грешке. Било им је забавно да уочавају грешке поред којих су донедавно пролазили не обраћајући пажњу. На пример:

Опширније...
 
Завршна свечаност песничке штафете ПДФ Штампа Eл. пошта

На завршној свечаности дечије манифестације "Песничка штафета", 07.4.2017. године, Ленка Познановић, ученица IV-1, освојила је друго место у категорији нижих разреда. Њена песма "Наочари" освојила је својом искреношћу и духовитошћу  симпатије свих који су је чули. Честитамо нашој Ленки! Прочитајте песму и уверите се у свеопшту процену...

Опширније...
 
''Песничка штафета'' у нашој школи ПДФ Штампа Eл. пошта

Градска библиотека “Жарко Зрењанин” сваке године организује, сада већ чувену “Песничку штафету”, којом већ деценијама код деце негује и развија љубав према читању и писању песама, од најранијег узраста.

Опширније...
 
Литерарни конкурс на тему ''Уживам у школским данима'' ПДФ Штампа Eл. пошта

У Основној школи "Жарко Зрењанин" 5.12.2016.године организован је литерарни конкурс са темом " Уживам у школским данима". Наша ученица Лара Дукић из 7 - 1 заслужено  је добила награду. Можете уживати у њеним стиховима....

Опширније...
 
«ПочетакПретходна12345СледећаКрај»

Страна 2 од 5