Вукова географија
Републичко такмичење из географије ПДФ Штампа Eл. пошта

Дана 7.маја 2017.године, у Шапцу је одржано Републичко такмичење из географије. Ученица наше школе Анастасија Kотарица из VII-2 остварила је одличан резултат освојивши 84, од укупно 100 бодова, и заслужену похвалу од организатора такмичења (Српско географско друштво и Министарство просвете РС). После одрађеног тестирања посетили смо Парк науке, иначе први такве врсте отворен у Србији, Шабачку тврђаву, шабачки кеј и, наравно, центар прелепог Шапца, "мали Париз". Са њом на такмичење ишла је наставница географије Јелена Срдановић. Ево и неких фотографија са овог дивног дружења.

Опширније...
 
„Упознајте ЕУ“ ПДФ Штампа Eл. пошта

Дана 10. априла представници Фонда „Европски послови“АП Војводине, уоквиру манифестације „Европско село“, која нам предстоји у мају, одржали су презентацију у нашој школи, под називом „Упознајте ЕУ“. Презентацији су присуствовали ученици одељења 6/1 и наставница географије Јелена Срдановић. Предавач је била Јелена Тошковић, која је ученицима промовисала европске вредности, различитости народа и држава на којима је саграђена модерна Европа.

Опширније...
 
Модел вулкана и планете Земље ПДФ Штампа Eл. пошта

Ученици одељења V-1 и V-2 су са наставницом географије Јеленом Срдановић на часу географије направили модел Земље (грађа Земље) и вулкан. Према њиховим речима, уживали су и одлично се забављали - радећи . Рекло би се да је то идеалан спој... :-)

 

Опширније...
 
Блог наставнице Јелене Срдановић ПДФ Штампа Eл. пошта

Наставница Јелена Срдановић има свој блог на који редовно поставља занимљиве материјале везане за географију, као и материјале који су корисни у спремању ученика за писмене и усмене провере. Блогу можете приступити кликом на следећи линк: http://nastavnicajelenasrd73.weebly.com/

 

 
Географија и немачки језик ПДФ Штампа Eл. пошта

Наставнице Јелена Срдановић и Дијана Зубнар одржале су угледни час географије и немачког језика 26.2.2014. године на тему Савезна Република Немачка. Час је реализован у одељењу 61 на немачком језику.

Опширније...
 
«ПочетакПретходна123456789СледећаКрај»

Страна 1 од 9