Вукова географија
Окружно такмичење из географије ПДФ Штампа Eл. пошта

На окружном такмичењу из географије, ученици наше школе постигли су следеће резултате:

· Алекса Вулићевић, ученик одељења VIII1, освојио је друго место

· Анастасија Котарица, ученица одељења VIII2, освојила је друго место

· Катарина Кертеши, ученица одељења VII1, освојила је друго место

· Лука Ђурин, ученик одељења VII1, освојио је друго место

Честитамо нашим ученицима и наставници географије Јелени Срдановић на постигнутом успеху!

 
Новогодишњи географски квиз у ''Вуку'' 2017/18. ПДФ Штампа Eл. пошта

Дана 26.12.2017. у нашој школи, сада већ традиционално, одржан је ''Новогодишњи географски квиз''. У квизу су учествовали ученици 7. и 8. разреда, а аутор и организатор квиза је наставница географије Јелена Срдановић. Регуларност квиза пратиле су наставнице Невена Марков и Весна Марковић, као и гости из Новог Сада. Овогодишњи резултат:

1. место освојио је тим: Алекса Вулићевић и Лука Ђурин

2. место освојио је тим: Биљана Стојковић и Јасна Колџић

3. место освојио је тим: Анастасија Котарица и Катарина Кертеши 
Републичко такмичење из географије ПДФ Штампа Eл. пошта

Дана 7.маја 2017.године, у Шапцу је одржано Републичко такмичење из географије. Ученица наше школе Анастасија Kотарица из VII-2 остварила је одличан резултат освојивши 84, од укупно 100 бодова, и заслужену похвалу од организатора такмичења (Српско географско друштво и Министарство просвете РС). После одрађеног тестирања посетили смо Парк науке, иначе први такве врсте отворен у Србији, Шабачку тврђаву, шабачки кеј и, наравно, центар прелепог Шапца, "мали Париз". Са њом на такмичење ишла је наставница географије Јелена Срдановић. Ево и неких фотографија са овог дивног дружења.

Опширније...
 
„Упознајте ЕУ“ ПДФ Штампа Eл. пошта

Дана 10. априла представници Фонда „Европски послови“АП Војводине, уоквиру манифестације „Европско село“, која нам предстоји у мају, одржали су презентацију у нашој школи, под називом „Упознајте ЕУ“. Презентацији су присуствовали ученици одељења 6/1 и наставница географије Јелена Срдановић. Предавач је била Јелена Тошковић, која је ученицима промовисала европске вредности, различитости народа и држава на којима је саграђена модерна Европа.

Опширније...
 
Модел вулкана и планете Земље ПДФ Штампа Eл. пошта

Ученици одељења V-1 и V-2 су са наставницом географије Јеленом Срдановић на часу географије направили модел Земље (грађа Земље) и вулкан. Према њиховим речима, уживали су и одлично се забављали - радећи . Рекло би се да је то идеалан спој... :-)

 

Опширније...
 
«ПочетакПретходна123456789СледећаКрај»

Страна 1 од 9