Историја школе
Интервју са Маријом Попов ПДФ Штампа Eл. пошта

Интервју са Маријом Попов, наставницом биологије

Молимо вас да нам опишете своје прве дане у ОШ “Вук Караџић”?

Моји први дани у ОШ ,,Вук Караџић'' су били предивни. Упознала сам колеге и колегинице који су ме одмах прихватили, такође сам упознала и колектив који је био пун разумевања и доброте према мени као према његовом новом члану.

Опширније...
 
Интервју са наставником Божом Петканићем ПДФ Штампа Eл. пошта

    Интервју са наставником Божом Петканићем

     Молимо вас да нам опишете своје прве дане у ОШ “Вук Караџић”?

    Било је то давне 1972. године, 1.11.Радионица за ТО несређена, а ја пун жеље за доказивањем. Од радионице сам направио кабинет.

Опширније...
 
Сећање Бранке Јајић Новаковић ПДФ Штампа Eл. пошта

    Сећање Бранке Јајић Новаковић, Радмиле Маје Буквић и Јелене Јајић

    Основна школа „Вук Караџић“ је моја школа, школа моје сестре Радмиле Маје Буквић Новаковић и школа моје ћерке Јелене Јајић. Похађала сам је од од 1958., до 1966. године, Маја од 1960., до 1968., а Јелена од 1990., до 1998. Период који смо провеле у „Вуку“ све три носимо у срцу као време обојено енергијом, лепотом и другарством и сновима... И време у коме смо темељиле основна знања, градиле пријатељства која и данас трају, ишле на прве узбудљиве екскурзије, освајале признања   на такмичењима из бројних предмета, први пут се заљубљивале...

Опширније...
 
Осврт Иване Бошњак Бошњак ПДФ Штампа Eл. пошта

   Осврт Иване Бошњак Бошњак


    У ОШ ,,Вук Караџић'' пошла сам школске 1978/79. године, у осми разред. Прешла сам из школе ,,Његош'' , на своју велику срећу. Одељењски старешина том одељењу пре тога био је Милорад Попов, који је те године постао директор, тако да смо се тада први пут у том одељењу нашли наставник Јозо Јанош, као старешина и ја као ђак.

Опширније...
 
Intervju sa Željkom Lučićem ПДФ Штампа Eл. пошта

     Intervju sa Željkom Lučićem


     Bili ste učenik OŠ „Vuk Karadžić“ u Zrenjaninu. Koje godine ste pošli u I razred? Molimo vas da nam ispričate neke događaje iz tog vremena.

     U prvi razred sam pošao daleke 1975.god. Ono čega ću se uvek sećati je, da sam svoj prvi dan u školi doživeo dva meseca kasnije od svojih vršnjaka. Razlog je bio što sam septembar i oktobar proveo u bolnici zbog teškog virusnog zapaljenja desnog kuka.

Опширније...
 
«ПочетакПретходна1234СледећаКрај»

Страна 1 од 4