Такмичења
Такмичења и резултати наших ученика у школској 2017/18. години ПДФ Штампа Eл. пошта

 

Сваке године наши ученици учествују на такмичењима и постижу запажене резултате. Ове школске године, следећи ученици остварили су запажени успех.


Опширније...
 
Такмичење у смањењу ризика и ублажавању последица од елементарних непогода ПДФ Штампа Eл. пошта

Црвени крст Зрењанин је 08.04.2017. године организовао такмичење у смањењу ризика и ублажавању последица од елементарних непогода и других опасности. На такмичењу је учествовало 40 ученика трећих разреда основних школа „Вук Караџић“ и „Доситеј Обрадовић“ који су у протеклих неколико месеци присуствовали радионицама које су реализовали едуковани волонтери Црвеног крста Зрењанин.

Опширније...
 
Такмичење у риболову ПДФ Штампа Eл. пошта

У суботу 01.4.2017. године, на језеру Чепел у Зрењанину, КСР ''Банат'' из Зрењанина је организовао такмичење у риболову. Такмичило се девет основних школа, из сваке школе по два представника. Нашу школу су представљали ученици одељења VIII – 2 Богдан Марков и Јакша Медић. Богдан и Јакша су на такмичењу освојили сребрну медаљу и пехар. Ми им честитамо на успеху!

Опширније...
 
Разговор са Дином Терзин ПДФ Штампа Eл. пошта

Ученица наше школе Дина Терзин већ две године тренира џудо у клубу ''Пролетер'' у Зрењанину. До сада је била веома успешна и има преко 20 медаља. На међународном трурниру у џудоу Дина је постигла је постигла велики успех у својој категорији и вратила се са сребрном медаљом.

Опширније...
 
Разговор са Марком Вујином ПДФ Штампа Eл. пошта

Ученик осмог разреда наше школе Марко Вујин три веома успешне године тренира пливање у Пливачком клубу ''Пролетер''. До сада Марко је низао мноштво успеха и награда. Са Државног првенства вратио се са по једном златном и сребрном медаљом, а три бронзана одличја. Укупно има 35 медаља из пливања, а нада се да ће их бити још, барем, дупло. Највећу подршку, каже, осећа у својој породици.

Опширније...
 
«ПочетакПретходна123СледећаКрај»

Страна 1 од 3