My title page contents

ОШ "Вук Караџић" Зрењанин

Основна школа “Вук Караџић” налази се у Зрењанину. Носи име реформатора српског језика, сакупљача народних умотворина и писца првог речника српског језика, Вука Караџића.

Сазнај више

Обележавање 90 година постојања наше школе

Slide thumbnail

Вукова телевизија - од октобра и на Вашим екранима. Пратите ове младе људе путем YouTube канала школе и будите обавештени о свим новинама у нашој школи.

Наши ученици су наше богатство

Наша деца - то је наша старост. Правилан одгој - то је наша срећна будућност. Лош одгој - то је наша будућа несрећа, наше сузе, наша кривица пред другим људима и пред читавом земљом.

Већ дуги низ година поводом школске славе организујемо такмичење у лепом писању и решавању СУДОКУ-а. Ово су наши награђени ученици за школску 2019/20. годину

Наша школа је једина школа у граду која, у сарадњи са Гете Институтом, ђацима омогућава полагање и издавање сертификата о познавању немачког језика на нивоу А1 и А2

Pop - up дечији фестивал одржава се сваке године на Дан детета у преко 150 земаља. Србија се укључила прошле године, а ОШ "Вук Караџић" из Зрењанина други је реализатор овог фестивала у Србији.

Наши најмлађи ученици радо проводе време у продуженом боравку са учитељицом Тамаром Михајловић

Добро дошли у нашу школу

Основна школа “Вук Караџић” у Зрењанину је самостална установа са основном делатношћу образовања и васпитања ученика…

Сазнај више

Школске вести

У школи препуној сјајних ученика и вредних учитеља и наставника занимљивих догађаја никада не мањка. Удахните нашу школску атмосферу кроз чланке и слике припремљене само за вас.

Све вести

Јавне набавке

„Јавна набавка је прибављање добара и услуга или уступање извођења јавних радова од стране државног органа, организације, установе или других правних лица који се, у смислу овог закона, сматрају наручиоцима, на начин и под условима прописаним овим законом.“

Погледајте све јавне набавке

Галерије

Слика вреди хиљаду речи. Ништа лепше него ведру школску атмосферу осетити кроз шарене фотографије или веселе видео исечке са наших узбудљивих часова. Зато не часите ни часа него завирите у наше школске галерије и уверите се да су наши часови оригинални и другачији.

Наш мали школски сниматељ са својим апаратом непрестано ради за вас.

Сазнај више

"Благо ономе ко зна да не зна, а хоће да зна."

Језик је хранитељ народа. Докле год живи језик, докле га љубимо и почитујемо, њим говоримо и пишемо, прочишћавамо, дотле живи и народ, може се међу собом разумевати и умно саједињавати, не прелива се у други, не пропада.

Основна школа ''Вук Караџић'' у школској 2022/23. години броји:

92

година постојања

303

ученика

44

запослена радника школе

СКОРИЈА ДЕШАВАЊА У НАШОЈ ШКОЛИ

Најчешће постављена питања:

Родитељи су дужни да упишу своју децу у основну школу уколико она имају најмање шест и по и највише седам и по година, на почетку школске године. У Школску 2022/2023. годину уписују ученици рођени у периоду од 01.03.2015. до 28.02.2016. године. Уписна процедура обавља се у складу са свим законима Републике Србије који обухватају овај процес.

Да, родитељи могу имати приступ електронском дневнику. Родитељ се обраћа одељењском старешини који му креира налог за приступ електронском дневнику. Након тога, родитељ приступа електронском дневнику путем сајта:  moj.esdnevnik.rs.

Контактирајте нас путем имејла школе: osvuk@vuk.edu.rs

Школске информације за ученике, запослене, родитеље и све врсте новости

YouTube
YouTube
Instagram