Екскурзије
Наша мала екскурзија у Нови Сад :) ПДФ Штампа Eл. пошта

У петак, 3.11.2017. запутили смо се у правцу Новог Сада, у организацији Мише Брацића, нашег наставника физике у пензији, али само на папиру :-). За наше ученике и наставнике осмислио је одличну и поучну посету Заводу за заштиту природе Војводине. Добили смо јединствену прилику да погледамо изложбу ''Рађање горе'', чији је аутор др Иван Дулић. Било је занимљиво погледати прво сталну природњачку поставку у холу Завода, коју чине представници ишчезлих, ретких и угрожених врста са наших простора.

Опширније...
 
Наши мали излети у Београд ПДФ Штампа Eл. пошта

На почетку школске године добисмо информацију да се у Галерији САНУ крајем септембра отвара изложба на тему ''Српско уметничко наслеђе на Косову и Метохији – значај, идентитет, угроженост''. Тада се родила идеја да направимо мали излет до Београда и да исту изложбу погледамо.

Опширније...
 
Ђачке екскурзије - школска 2010/11. ПДФ Штампа Eл. пошта

Ђачке екскурзије - школска 2010/11.г.

V - Ченеј - Салаш Волић, Нови Сад, Сремски Карловци, Стражилово

 V - Тршић, Манастир Троноша, Бања Ковиљача

VII - Спомен парк - Шумарице - Крагујевац 

VIII - Ваљево, Бранковина

 

Опширније...
 
Ђачке екскурзије ПДФ Штампа Eл. пошта

Ђачке екскурзије

Педагошка функција ученичких екскурзија и њихових организација је условљена задацима целокупног васпитног и образовног рада.

Екскурзије се организују са циљем да се теоријско знање повезује са практичним и то путем опсервације и непосредног сусрета и доживљаја. У свакој специфичној ситуацији, када се ученици нађу ван учионице могуће је утицати на формирање и развој ученика за очување и заштиту природе и знаменитости, за правилно провођење слободног времена.

Опширније...
 
ПДФ Штампа Eл. пошта

Екскурзија наставника - 2009

2. i 3. јули 2009.г.

Зрењанин - Стари Бечеј - Суботица - Палић

У дводневној стручној екскурзији наставника посећен је дворац Дунђерски код Старог Бечеја. Посећен је ЗОО Палић, где смо били званични гости пријатним домаћинима који су нам уприличили званични пријем са презентацијом врта. Била је то прилика да се ближе упознамо са садржајима и потенцијалима  ЗОО-а, што је нама значајно обзиром да сваке године неко одељење овде долази на екскурзију.

Опширније...
 
«ПочетакПретходна12СледећаКрај»

Страна 1 од 2