Луткарска секција ПДФ Штампа Eл. пошта

Наша учитељица Далиборка Путић-Бераров већ дуже време успешно се бави режирањем, писањем и осмишљавањем луткарских представа са својим ђацима. Са ученицима 3-2  урадила је у овој школској години две представе:

· Ивица и Марица - по тексту Дејана Алексића, у сопственој режији и адаптацији, уз музичка решења наставнице музичке културе Даниеле Аврам. Више пута имали су прилику да изводе ову представу у Великој сали Црвеног крста Зрењанин : другарима из Основне и средње школе ''9.мај''; члановима удружења ''Сунцокрет'' из Зрењанина и Удружења за помоћ ментално недовољно развијених  особа из Новог Сада; другарима из предшколске установе  вртића ''Вила''.

Са овом представом учествоваће на фестивалу ''Марковдански сусрети деце и песника'', у Бачкој Тополи, 13.5.2017. године.

Грозни Гаша - по тексту Меланије Ружић (наше некадашње ученице), режијска палица и адаптација Далиборке Путић-Бераров.

· Моје маште кап, чаролије слап - текст, режија, адаптација припада умећу наше  учитељице Далиборке, а музика је дело наставнице музичке културе Даниеле Аврам. Ова представа је ушла у финале конкурса ''Креативна чаролија'' у Бањи Врујци, који ће бити одржан 26.5.2017.