Прослава школске славе ПДФ Штампа Eл. пошта

Школску славу Светог Саву и ове године обележили смо како ваља и како доликује. Прославу смо започели сусретом са нашим драгим колегом наставником Мишом Брацићем, који је однедавно у пензији.

 

Уз причу, присећање на заједничке године, догађаје и искуства, и званично смо пожелели нашем наставнику Миши леп и дуг боравак у пензији. Сигурни смо, а и он нас је у то убедио, да одлазак у пензију не представља и престанак наше досадашње сарадње. Након лепог дружења са колегом Мишом, у истом ритму и са истим расположењем, уручили смо награде нашим ученицима који су освојили наградe на два такмичења која смо у школи организовали. Сваке године такмичење у лепом писању привуче велику пажњу ученика тако да се жири прилично намучи да одабере најбоље.Овогодишњи победници су:Категорија 1 - 4. разред

1/1 Ана Петровић

1/2 Мастило Вук

2/1 Вучетић Дуња

2/2 Јоњев Ања

3/1 Вулићевић Лена

3/2 Пепић Илија

4/1 Познановић Ленка

4/2 Стефановић Анђелија


 

Категорија 5 - 6. разред

1. Ђурин Лука 6/1

2. Мина Гавански 6/2

2. Атанацковић Михајло 5/1

3. Колџић Јасна 6/1

3. Кертеши Катарина 6/1                                   


Категорија 7 - 8. разред

1. Куцурски Јелена 7/1      

2. Милошев Марија 7/1

3. Галић Ивана 7/2

3. Котарица Анастасија 7/2


Поносно прилажемо на увид победничке рукописе.

Умеју наши ученици да покажу своје умеће и на другачији начин, што су и доказали решавањем, не тако једноставних, судоку мозгалица. Освајачи награда су:

ПРВО МЕСТО Марков Богдан 8/2

ДРУГО Котарица Анастасија 7/2

ТРЕЋЕ Немања Васиљевић 7/2

Заједничка слика свих добитника награда

 

Програм прославе Светог Саве је настављен у цркви Светог Архангела Михаила уз резање колача, дивне гласове нашег хора и рецитовање пригодних песама од стране ученика нижих разреда. Овогодишња кума била је наша учитељица Драгана Момиров, а ту част пренела је на наставника техничког и информатичког образовања, нашег драгог, Милана Омаљева. Као и увек, прослава школске славе протекла је достојанствено и пријатно, како и доликује.