ПДФ Штампа Eл. пошта

Екскурзија наставника - 2009

2. i 3. јули 2009.г.

Зрењанин - Стари Бечеј - Суботица - Палић

У дводневној стручној екскурзији наставника посећен је дворац Дунђерски код Старог Бечеја. Посећен је ЗОО Палић, где смо били званични гости пријатним домаћинима који су нам уприличили званични пријем са презентацијом врта. Била је то прилика да се ближе упознамо са садржајима и потенцијалима  ЗОО-а, што је нама значајно обзиром да сваке године неко одељење овде долази на екскурзију.

Екскурзија наставника - 2009

2. i 3. јули 2009.г.

Зрењанин - Стари Бечеј - Суботица - Палић

У дводневној стручној екскурзији наставника посећен је дворац Дунђерски код Старог Бечеја. Посећен је ЗОО Палић, где смо били званични гости пријатним домаћинима који су нам уприличили званични пријем са презентацијом врта. Била је то прилика да се ближе упознамо са садржајима и потенцијалима  ЗОО-а, што је нама значајно обзиром да се сваке године неко одељење овде долази на екскурзију.

Другога дана смо имали званични пријем у Великој већници Градске куће у Суботици, где смо упознати са историјом града и регије. На дегустацији вина у Винском двору на Палићу упознали смо обичаје винара овога краја. Време је било топло и погодно за купање у термалном базену на Палићу, па је неко и то искористио за релаксацију.Они којима је вода у базену била исувише мокра, шетали су око језер.