Распоред за време зимског распуста

Распоред извођења додатног и допунског рада са ученицима за време зимског распуста у школској 2016/2017. години можете погледати на овој вези.

 
Мода шешира

 

 

Дана 15.11.2016. отворена је занимљива изложба у Малом салону Народног музеја Зрењанин. Реч је о гостујућој изложби из Шапца под називом ''Мода шешира''! Назив нас је веома заинтересовао и ученици 5 – 1 су се са разредном Сањом Попов упутили ка музеју.

Опширније...
 
Посета Црвеном крсту Зрењанин

Поводом 18. октобра 2016.године, Европског дана борбе против трговине људима, Црвени крст Зрењанин организовао је трибину у својим просторијама пред пуном Великом салом. Учесници трибине били су Меланија Ружић - национални тренер Црвеног крста Србије у програму борбе против трговине људима, Борислав Кочић - инспектор ПУ Зрењанин - одсек пограничне полиције за странце и сузбијање илегалне миграције и трговине људима и Смиља Недељков- дугогодишњи волонтер Црвеног крста Зрењанин и професор у Зрењанинској гимназији.

Опширније...
 
Светска недеља свемира

Зрењанинска група наставника природних наука одлучила је ове године да се придружи обележавању Светске недеље свемира, од 4. до 10. октобра, 2016.године.

Наш наставник физике Миша Брацић одлучио је да направи презентацију о животу и раду Николе Тесле, али кроз нешто другачији приступ.

Опширније...
 

НЕДЕЉА СВЕМИРА У НАШОЈ ШКОЛИ

 

Поводом Светске недеље свемира ( у трајању од 4. до 10. октобра 2016.године) решили смо да и наша школа да свој допринос путем научно-фантастичних прича које су ученици писали. Помисао на свемир, неостварене пределе, код деце неизоставно буди и подстиче машту. Ученици су писали приче на две теме: Како замишљам свемир и У срцу васионе. Пристигао је велики број прича на нивоу виших разреда . У  ужи избор  ушло је ''само'' њих 19 .

Опширније...
 
«ПочетакПретходна11121314151617181920СледећаКрај»

Страна 11 од 47