Републичко такмичење из географије

Дана 7.маја 2017.године, у Шапцу је одржано Републичко такмичење из географије. Ученица наше школе Анастасија Kотарица из VII-2 остварила је одличан резултат освојивши 84, од укупно 100 бодова, и заслужену похвалу од организатора такмичења (Српско географско друштво и Министарство просвете РС). После одрађеног тестирања посетили смо Парк науке, иначе први такве врсте отворен у Србији, Шабачку тврђаву, шабачки кеј и, наравно, центар прелепог Шапца, "мали Париз". Са њом на такмичење ишла је наставница географије Јелена Срдановић. Ево и неких фотографија са овог дивног дружења.

Опширније...
 
Квиз из историје, финале

У финалу квиза "Србија у Првом светском рату и краљ Петар Први Карађорђевић", ученици наше школе: Борис Бирдић, Алекса Вулићевић и Биљана Стојковић, под менторском палицом наставника историје Душана Стјепановића, освојили су 3. место. Честитамо!

Опширније...
 
Манифестација ''Европско село''

У петак, 5.маја у 17 часова 2017.године (05.5. у петак, у 5), у Хали спортова Медисон одржана је манифестација Европско село. Наша школа представљала је Хрватску. Потрудили смо се да дочарамо приморје и морску атмосферу. Велику захвалност дугујемо родитељима наших петака, који су нам свесрдно помогли, правећи веома укусне колаче, са морским мотивима. Хвала, драги родитељи! :-)

У квизу, који је претходио манифестацији ''Колико познајем ЕУ'', ученица VI-1 Катарина Кертеши освојила је треће место! Честитамо нашој Катарини и нашој Јелени Срдановић, наставници географије, која ју је спремала!

Опширније...
 
Луткарска секција

Наша учитељица Далиборка Путић-Бераров већ дуже време успешно се бави режирањем, писањем и осмишљавањем луткарских представа са својим ђацима. Са ученицима 3-2  урадила је у овој школској години две представе:

Опширније...
 
Час Природе и друштва са наставником Немањом :)

У четвртак, 30. марта, ученици одељења IV-2 су уоквиру предмета "Природа и друштво" имали час са наставником физике Немањом Мицићем. Тема часа била је "Електричне особине материјала". Судећи по сликама, рекло би се да су уживали на часу. :-)

 

Опширније...
 
«ПочетакПретходна11121314151617181920СледећаКрај»

Страна 11 од 54