Распореди у школској 2018/2019. години

На овој страни приказани су распореди у школској години 2018/2019:


1. Распоред часова од првог до четвртог разреда

2. Распоред часова од петог до осмог разреда

3. Распоред дежурства наставника

4. Распоред индивидуалних разговора

5. Распоред слободних активности, допунске, додатне и припремне наставе

6. Распоред одржавања часа одељењског старешине

7. Распоред писмених провера знања – нижи разреди

8. Распоред писмених провера знања – виши разреди

9. Дани отворених врата школе

10. Распоред звоњења

11. Дечија недеља


Rezultat slika za raspored casova

 
Почетак нове школске године! :)

Драги наши ученици и родитељи, овим путем вас обавештавамо да ћемо нову школску годину започети у петак, 1.9.2017. године. Нижи разреди (ученици другог, трећег и четвртог разреда) крећу од 8 h, ученици првог разреда од 9 h, док виши разреди крећу од 13:30 h.

 

 
Посета Народном музеју

Ученици 7-2 су у четвртак,25.5.2017.године, са наставницом грађанског васпитања Сањом Попов, посетили изложбу у Салону Народног музеја Зрењанин под називом "Благо нама децама што смо таки мали". Изложбу су такође посетили и ученици 7-1 са наставницом грађанског васпитања Јеленом Срдановић. Утисци ученика и наставнице су идентични. На диван начин вратили смо се у детињство (неко више-неко мање), у безбрижне дане играња са луткама и аутомобилчићима...

Опширније...
 
Благо нама децама што смо таки мали

У четвртак, 11.5.2017.године, у Салону Народног музеја Зрењанин,отворена је изложба Етнолошког одељења под називом "Благо нама децама што смо таки мали" (стихови Душка Радовића),са поднасловом "Детињство у традиционалној породици". На отварању  учешће узела је и наша талентована ученица 4-2, Дада Вуков. Циљ ове изложбе је да се тематски представи култура са ових простора, везана за рано детињство, што у свима нама буди само лепе емоције... Ауторке изложбе су Бранка Бабић,кустос-етнолог, и мр Рајка Грубић,музејски саветник.

Опширније...
 
Републичко такмичење из географије

Дана 7.маја 2017.године, у Шапцу је одржано Републичко такмичење из географије. Ученица наше школе Анастасија Kотарица из VII-2 остварила је одличан резултат освојивши 84, од укупно 100 бодова, и заслужену похвалу од организатора такмичења (Српско географско друштво и Министарство просвете РС). После одрађеног тестирања посетили смо Парк науке, иначе први такве врсте отворен у Србији, Шабачку тврђаву, шабачки кеј и, наравно, центар прелепог Шапца, "мали Париз". Са њом на такмичење ишла је наставница географије Јелена Срдановић. Ево и неких фотографија са овог дивног дружења.

Опширније...
 
«ПочетакПретходна11121314151617181920СледећаКрај»

Страна 11 од 55