Час Природе и друштва са наставником Немањом :)

У четвртак, 30. марта, ученици одељења IV-2 су уоквиру предмета "Природа и друштво" имали час са наставником физике Немањом Мицићем. Тема часа била је "Електричне особине материјала". Судећи по сликама, рекло би се да су уживали на часу. :-)

 

Опширније...
 
Месијеов маратон 2017.

Наставници физике Миша Брацић и Немања Мицић водили су ученика наше школе, Богдана Маркова из одељења VIII2 и бившег ученика наше школе Мирослава Ружина на Месијеов маратон, који се одржао 25. марта 2017. године на Летенци. Том приликом су ученици заједно са наставником Немањом интервјуисали пар учесника овог маратона. Снимак интервјуа је транскрибовао наставник Немања са својим ученицима, а лекторисање и објављивање истих на сајт www.svejefizika.wordpress.com објавио је наставник Миша. Уколико вас занима која су питања ученици постављали учесницима Месијеовог маратона и како је протекао интервју, то можете учинити кликом на следећи линк.


 
Андроид игрица ''Вучило''

Препоручујемо ученицима да на забаван начин савладају правописна правила, или их се подсете, уз помоћ игрице Вучило. Апликација ''Вучило'' осмишљена је за уређаје са андроид платформом. Игрицу можете преузети ако кликнете овде.


 
Ушли смо у финале!


На 13. међународном фестивалу дечјег и наставничког стваралаштва „Креативна чаролија“, у такмичењу за најбољу ДЕЧЈУ ПОЗОРИШНУ ПРЕДСТАВУ, у финале је ушла и представа коју су ученици III – 2 радили са својом учитељицом Далиборком Путић-Бераров. Стручну музичку помоћ имали су у нашој наставници музичке културе Даниели Аврам. Конкурс је био расписан на тему „Моје маште кап, чаролије слап“.

Опширније...
 
У лову на правописне грешке...

Ученици 7 -2 су у току марта месеца, са наставницом грађанског васпитања Сањом Попов, шетали центром града и сликали плакате, огласе, излоге продавница на којима су запажали правописне грешке. Било им је забавно да уочавају грешке поред којих су донедавно пролазили не обраћајући пажњу. На пример:

Опширније...
 
«ПочетакПретходна11121314151617181920СледећаКрај»

Страна 11 од 54