Учлањење првака у Градску библиотеку ''Жарко Зрењанин''

Ученици I1 су са својом учитељицом Александром Вуковојац дана 13.12.2017. посетили Градску библиотеку ''Жарко Зрењанин'' и том приликом постали су званични чланови цењене установе.


 

 
Дан борбе против СИДЕ

Ученици седмих разреда су, у пратњи наставница Зорице Радишић и Сање Попов, у петак, 1.12.2017. године, посетили предавање у Црвеном крсту Зрењанин под слоганом „Тестирај се на ХИВ , јер је важно да знаш“. Повод је био Дан борбе против  СИДЕ.

Опширније...
 
Унапређивање наставне праксе кроз размену професионалних искустава

Дана 2.12.2017. године, у ОШ ''Иво Андрић'' у Раковици одржано је стручно саветовање под називом ''Унапређивање наставне праксе кроз размену професионалних искустава''. Стручно саветовање подељено је у седам група: креативни наставни рад, добри избори, пројектовање наставе, индивидуализација као потреба, лепо понашање, одлична ваннаставна пракса  и будућност у учионици – наставна средства. Из групе презентација креативни наставни рад, наставник физике Немања Мицић, пријављен на стручно саветовање од стране ОШ ''Жарко Зрењанин'' и ОШ ''Вук Караџић'', у којима је тренутно запослен,  представио је своје наставне методе које користи на часовима физике. Од мноштва презентација, изабрао је тему ''Брзина светлости. Индекс и закон преламања светлости. Тотална рефлексија'' са којом је присутним наставницима представио методе којима се служи на својим предавањима.


Опширније...
 
Интервју са др Иваном Дулићем

Група ученика 7. и 8. разреда ОШ „Вук Караџић“ из Зрењанина је 3. новембра 2017. год. посетила изложбу ''Рађање горе'', постављене у Покрајинском заводу за заштиту природе у Новом Саду. Пратиоци групе су били: Јелена Срдановић, професор географије, Јована Мркушић, професор хемије, Немања Мицић, професор физике, Сања Попов, професор српског језика, Невена Марков, професор математике и Даниела Аврам, професор музичке културе. Домаћин ученицима и наставницима је био аутор изложбе др Иван Дулић. Неколико ученика је имало задатак да осмисли питања која ће на крају бити основ за интервју са аутором изложбе.


Опширније...
 
ОБАВЕШТЕЊЕ

Приредба поводом обележавања Дана школе биће одржана у уторак, 14.11.2017. у 18 часова, у Културном центру. Желимо вам свима добродошлицу!

 

 

 

 
«ПочетакПретходна12345678910СледећаКрај»

Страна 9 од 56