Распоред часова у току зимског распуста школске 2017/18.

Распоред часова у току зимског распуста школске 2017/18. можете погледати овде.

ИЗМЕНЕ У РАСПОРЕДУ: Јосић Милорад - математика, уместо 9.1.2018. допунску наставу ће одржати 12.1.2018. од 9 часова.

 
Калиопе Аустрија. Жене у друштву, култури и науци

У среду, 20.12.2017. у 18 часова, одржано је представљање изложбе ''Калиопе Аустрија. Жене у друштву, култури и науци'' у Градској народној библиотеци ''Жарко Зрењанин'' у Зрењанину.


Опширније...
 
Учлањење првака у Градску библиотеку ''Жарко Зрењанин''

Ученици I1 су са својом учитељицом Александром Вуковојац дана 13.12.2017. посетили Градску библиотеку ''Жарко Зрењанин'' и том приликом постали су званични чланови цењене установе.


 

 
Дан борбе против СИДЕ

Ученици седмих разреда су, у пратњи наставница Зорице Радишић и Сање Попов, у петак, 1.12.2017. године, посетили предавање у Црвеном крсту Зрењанин под слоганом „Тестирај се на ХИВ , јер је важно да знаш“. Повод је био Дан борбе против  СИДЕ.

Опширније...
 
Унапређивање наставне праксе кроз размену професионалних искустава

Дана 2.12.2017. године, у ОШ ''Иво Андрић'' у Раковици одржано је стручно саветовање под називом ''Унапређивање наставне праксе кроз размену професионалних искустава''. Стручно саветовање подељено је у седам група: креативни наставни рад, добри избори, пројектовање наставе, индивидуализација као потреба, лепо понашање, одлична ваннаставна пракса  и будућност у учионици – наставна средства. Из групе презентација креативни наставни рад, наставник физике Немања Мицић, пријављен на стручно саветовање од стране ОШ ''Жарко Зрењанин'' и ОШ ''Вук Караџић'', у којима је тренутно запослен,  представио је своје наставне методе које користи на часовима физике. Од мноштва презентација, изабрао је тему ''Брзина светлости. Индекс и закон преламања светлости. Тотална рефлексија'' са којом је присутним наставницима представио методе којима се служи на својим предавањима.


Опширније...
 
«ПочетакПретходна12345678910СледећаКрај»

Страна 8 од 55