Манифестација ''Европско село''

У петак, 5.маја у 17 часова 2017.године (05.5. у петак, у 5), у Хали спортова Медисон одржана је манифестација Европско село. Наша школа представљала је Хрватску. Потрудили смо се да дочарамо приморје и морску атмосферу. Велику захвалност дугујемо родитељима наших петака, који су нам свесрдно помогли, правећи веома укусне колаче, са морским мотивима. Хвала, драги родитељи! :-)

У квизу, који је претходио манифестацији ''Колико познајем ЕУ'', ученица VI-1 Катарина Кертеши освојила је треће место! Честитамо нашој Катарини и нашој Јелени Срдановић, наставници географије, која ју је спремала!

Опширније...
 
Луткарска секција

Наша учитељица Далиборка Путић-Бераров већ дуже време успешно се бави режирањем, писањем и осмишљавањем луткарских представа са својим ђацима. Са ученицима 3-2  урадила је у овој школској години две представе:

Опширније...
 
Час Природе и друштва са наставником Немањом :)

У четвртак, 30. марта, ученици одељења IV-2 су уоквиру предмета "Природа и друштво" имали час са наставником физике Немањом Мицићем. Тема часа била је "Електричне особине материјала". Судећи по сликама, рекло би се да су уживали на часу. :-)

 

Опширније...
 
Месијеов маратон 2017.

Наставници физике Миша Брацић и Немања Мицић водили су ученика наше школе, Богдана Маркова из одељења VIII2 и бившег ученика наше школе Мирослава Ружина на Месијеов маратон, који се одржао 25. марта 2017. године на Летенци. Том приликом су ученици заједно са наставником Немањом интервјуисали пар учесника овог маратона. Снимак интервјуа је транскрибовао наставник Немања са својим ученицима, а лекторисање и објављивање истих на сајт www.svejefizika.wordpress.com објавио је наставник Миша. Уколико вас занима која су питања ученици постављали учесницима Месијеовог маратона и како је протекао интервју, то можете учинити кликом на следећи линк.


 
Андроид игрица ''Вучило''

Препоручујемо ученицима да на забаван начин савладају правописна правила, или их се подсете, уз помоћ игрице Вучило. Апликација ''Вучило'' осмишљена је за уређаје са андроид платформом. Игрицу можете преузети ако кликнете овде.


 
«ПочетакПретходна12345678910СледећаКрај»

Страна 8 од 51