30.6.2008

Екскурзија наставника 2008

Поглед на Београд са река Дунава и Саве

" ... А мене чека бела лађа..."

Да, није бела као у Ђолетовој песми али, лађа нас је заиста чекала. Провозала нас је од Земунског кеја поред Ратног острва, кроз ушће Саве у Дунав, до Газеле и назад. Био је то несвакидашњи доживљај. Београд посматран са воде је  некако виши, нема саобраћајне гужве,брзих и нервозних возача, нема буке, бетона и асфалта. Топао и ведар дан на води је свеж.Тако смо провели поподне.

Опширније...
 

Испраћај генерације 2000 – 2008

 

 

У петак, 6. 6. 2008. године, у великој сали Културног центра, приређен је свечани испраћај ученика осмих разреда.
Присутним родитељима и гостима је представљен успех ученика. Ученицима су уручене вукове дипломе, посебне дипломе и награде.

Проглашен је ученик генерације.

 

Опширније...
 

Olimpijske sportske igre učenika Republike Srbije

Olimpijske sportske igre učenika Republike Srbije održavaju se svake četvrte godine u organizaciji Ministarstva omladine i sporta, Ministarstva prosvete, Saveza za školski sport i olimpijsko vaspitanje i grada domaćina. One su najveći i najznačajniji sportski događaj za učenike i lepa prilika da se promoviše značaj fizičke aktivnosti i bavljenja sportom.
Опширније...
 

10. 6. 2008

Japanski ambasador u našoj školi

Našu školu je posetio gospodin Tadaši Nagai, japanski ambasador. Ova poseta je planirana kao poslednja aktivnost u nizu koje je naša škola imala u okviru saradnje sa Srpsko – japanskim društvom.

U toku poslednje dve nedelje učenici su na časovima likovne kulture izrađivali origami figurice od kojih je napravljena neobična izložba koju je osmislila učiteljica Momirov Dragana, a može se videti u holu škole kao i prostorijama boravka. Ambasador Japana, njegova ekselencija Tadaši Nagai je presecanjem vrpce svečano otvorio izložbu.

Опширније...
 
Наркоманија

Родитељски састанак - трибина

Тема: Наркоманија

У организацији ОШ "Вук Караџић", у уторак 13. маја 2008. године, у 18.00 сати, у амфитеатру ТФ " Михајло Пупин" у Зрењанину, за ученике седмих и осмих разреда, родитеље ученика школе и наставнике одржано је предавање на тему "Наркоманија".
Предавање је одржао др Зоран Миливојевић.

Опширније...
 
«ПочетакПретходна5152535455СледећаКрај»

Страна 54 од 55