Љубивоје Ршумовић у Вуку

  Неко ће приметити: "...гле, три великана у Вуку: Свети Сава, Вук Караџић и Љубивоје Ршумовић". Да, без намере да упоређујемо њихове величине, у Вуку су се стварно у једном временском интервалу нашла ова три лика, Вук и Свети Сава на зиду, где ваздан стоје, и Љубивоје Ршумовић уживо.

Изненада је дошао, да на себи својствен начин поприча са нама, да чује и види како смо и дa нам представи своје нове књиге.

И ми смо њему говорили, гледали га, слушали, фотографисали, снимали видео камером. Ко зна, можда ће и његова фотка једнога дана стајати на неком од зидова неке Вукове учионице, а неки од ових који га сада слушају стајати испод његове слике и говорити своје стихове неким будућим ученицима ове школе.

Опширније...
 
 Obeležavanje jesenjeg ekvinocija

Jesenji ekvinocij se već nekoliko godina obeležava u OŠ” Vuk Kaadžić” u Zrenjaninu. Obično se obeležava pod nazivom “Dan jeseni”. Ispunjen je određenim aktivnostima u kojima učestvuju učeniici, njihovi roditelji i nastavnici a koje su primerene ovom godišnjem dobu i podneblju.

Ekvinocij je ove godine 23. septembra. Pošto je to nastavni dan, ekvinocij je obeležen  17. i  18. septembra.

 

Опширније...
 

Letnja škola fizike i astronomije Letenka 2010

      LŠFA – Letenka 2010  je održana u okviru  Astronomskih dana – Letenka 2010  
Na LŠFA su došli organizovano od strane nastavnika, učenici VI, VII i VIII razreda OŠ „Vuk Karadžić“, „2 Oktobar“ i „Sonja Marinković“.iz Zrenjanina .

Grupu je činilo 24 učenika i 3 nastavnika. Grupu su organizovali i vodili Zorica Radišić, profesor biologije i Miša Bracić, profesor fizike u OŠ „Vuk Karadžić“ i Živko Srdanov, nastavnik fizike u OŠ „2 Oktobar“ u Zrenjaninu. Na jedan dan su nam se pridružili: dr Goran Kiš iz Beograda i Slavica Nađalin, profesor fizičkog vaspitanja u OŠ „Vuk Karadžić“ u Zrenjaninu.

Опширније...
 

Iz galerije VIII razreda, generacija 2002-10

   
 Marija Momirov VIII1
 Mina Jovanović VIII2
 Jelena Nataroš VIII2
Опширније...
 

Квалификациони испит за упис у срењу школу 2010-11   

ПРИВРЕМЕНА РАНГ ЛИСТА

по укупном броју бодова на квалификационом испиту

Опширније...
 
«ПочетакПретходна41424344454647484950СледећаКрај»

Страна 47 од 55