Захвалница ОШ "Вук Караџић" Краљево

     У земљотресу који је 3. новембра 2010.г. погодио Краљево страдале су и основне школе у том граду. Због тога ученици дуже време нису могли да похађају наставу. Ученици и наставници наше школе, саосећајући са својим другарима и колегама одлучили су да сакупе добровољни прилог и упуте га као помоћ некој од краљевачких основних школа. Неко је рекао да и у Краљеву сигурно постоји школа која носи име Вука Караџића и да би било добро да донацију упутимо тој школи. Ове јесени нам је уручена захвалница од стране ОШ "Вук Караџић" из Краљева за наш мали допринос њеном опоравку. Захваљујемо се и желимо им мирно тло под ногама. 

 

    Родитељи су нас одушевили

   

    7.10.2011

    У оквиру Дечије недеље, у петак 7.10.2011. године, родитељи су одржали презентацију својих занимања. Родитељи предавачи су били: Олгица Јањић, Ивана Војин, Мирјана Јосимовић и Светозар Којић.

Опширније...
 

        КАД БИ ЗИДОВИ ПРОГОВОРИЛИ...

     Чувају вековне тајне...Неки други клинци шетали су ходницима ове школе, дрхтали због математике, баш као и ми. Чије сузе радоснице или туге чувате? Какве су им биле жеље? О чему су маштали? А, где их је живот одвео?

Опширније...
 

    Noć istraživača u Zrenjaninu

    Noć istraživača je internacionalna manifestacija koja afirmiše nauku. Ove godine je održana u petak 23. septembra u 250 gradova Evrope. Gradovi Beograd, Novi Sad, Subotica i Zrenjanin su se pridružili ovoj manifestaciji. Kulturni centar i Narodni muzej su bili mali da prime oko 5 000 posetilaca. OŠ "Vuk Karadžić" je imala zapaženo učešće u Noći istraživača.


 
Опширније...
 

    Почело је... било је крајње време

   Малтер је одавно отпао а на неким местима су цигле почеле да испадају из зидова. Димњаци су руинирани па је постојала опасност од њиховог обрушавања. Живели смо у сталном страху да се то не догоди и не повреди неког ученика или случајног пролазника. Да би то предупредили са унутрашње стране смо подигли зид од жице на одстојању од 2m од зграде. Кров је прокишњавао. Олуци су на неким местима трули па су због тога влажили зидови а влага се пробијала унутра у учионице. Труле прозоре нисмо смели да отварамо јер је промаја бацала стакло из њих.

    Ових дана су подигнуте прве скеле око школе...

 
«ПочетакПретходна41424344454647484950СледећаКрај»

Страна 42 од 54