Hladni talas iznad Evrope

Zima zima e pa šta je

Zima zima a zašto je...

    Temperature se spuštaju ispod -30ºC. Postepeno ublažavanje vremenskih neprilika u Evropi se očekuje krajem sledeće nedelje.
    Mapa pokazuje anomalije temperature iznad Evrope i zapadne Rusije od 25. januara do 1. februara 2012.

Опширније...
 

   Збирка задатака из српског језика

    Збирка задатака из математике

за завршни испит у основном образовању и васпитању за школску 2011/12. годину.

    Електронску верзију збирки преузимамо са сајта

Завода за вредновање квалитета образовања и васпитања.

 

   Прослава Дана Светог Саве

 26.1.2012.

    У петак, 27. јануара у школи се прославља Дан Светог Саве. Већ неколико година уназад, резање колача се свечано обавља у цркви на старој пијаци. Свечаност почиње у 12:00 часова у цркви на старој пијаци Позивамо ученике који су заинтересовани, као и њихове родитеље, да присуствују резању славског колача.

Опширније...
 

    Полуфинале "Квиз превенције - алкохол, дрога, коцка" одржан у Вршцу

    У суботу 26.11.2011. ученице VIII -1, Ана Видрић, Дејана Гладић и Александра Пајић, учествовале су у "Квизу превенције - алкохол, дрога, коцка" који се одржао у специјалној болници за психијатријске болести "Др  Славољуб Бакаловић" у Вршцу и пласирале се у финале.

Опширније...
 

    Захвалница ОШ "Вук Караџић" Краљево

     У земљотресу који је 3. новембра 2010.г. погодио Краљево страдале су и основне школе у том граду. Због тога ученици дуже време нису могли да похађају наставу. Ученици и наставници наше школе, саосећајући са својим другарима и колегама одлучили су да сакупе добровољни прилог и упуте га као помоћ некој од краљевачких основних школа. Неко је рекао да и у Краљеву сигурно постоји школа која носи име Вука Караџића и да би било добро да донацију упутимо тој школи. Ове јесени нам је уручена захвалница од стране ОШ "Вук Караџић" из Краљева за наш мали допринос њеном опоравку. Захваљујемо се и желимо им мирно тло под ногама. 

 
«ПочетакПретходна41424344454647484950СледећаКрај»

Страна 42 од 54