Средњовековно вашариште

Гости на Савиндану у ОШ "Петар Петровић Његош" Зрењанин били су родитељи ученика и ученици ОШ "Вук Караџић" Зрењанин.Ученици су били ангажовани на активностима у склопу "Средњовековног вашаришта" и дали свој допринос. Хвала им на доприносу и учествовању.Опширније...
 
Обавештење о почетку другог полугодишта и распоред часова за друго полугодиште - виши разреди

Распоред часова за више разреде можете погледати ако кликнете овде.

Друго полугодиште почиње 15.1.2018. године.

Нижи разреди крећу у преподневној, а виши разреди у поподневној смени.

 
Литерарни конкурс ''Која је моја боја''

Алекса Вулићевић, ученик VIII1 освојио је 2. место на литерарном конкурсу који је организовала Средња хемијска школа ''Урош Предић''. Тема конкурса је гласила ''Која је моја боја'', а повод је био прослава Дана школе. Додела награда је уприличена у Галерији Народног музеја, 8.12.2017. године. Честитамо Алекси на успеху! 

Опширније...
 
Посета Савременој галерији

Ученици од 1. до 4. разреда наше школе су у току децембра месеца 2017. године посетили Савремену галерију и учествовали у ликовној радионици, која је такмичарског карактера.  Радионица је организована тако да је тема слободна, као и начин сликања. Деца су користила дрвене, воштане боје и фломастере. Кроз радионицу ће проћи већина ученика нижих разреда из градских школа. Проглашење победника очекује се почетком другог полугодишта школске 2017/2018.године. 
Промоција књига Дејвида Валијамса

Књиге  Дејвида Валијамса су веома читане  и омиљене међу нашим ученицима нижих разреда. Ученици  3-2 су имали дивну прилику да слушају промоцију књига управо тог писца, у Градској библиотеци ''Жарко Зрењанин'', 07.11.2017. године. Уживали су у причи са водитељком програма и размени утисака. Предлажемо вам, драги ђаци,  да прочитате неке од књига овог аутора: ''Најгора деца на свету", "Деда у бекству", "Бака гангстер", "Г.Смрдековић", ''Демонски зубар", жасна тетка","Упознајте Џека Спадала" . Забавне су и топло их препоручујемо за читање у дугим зимским данима, поготову у току распуста... :-) 
«ПочетакПретходна12345678910СледећаКрај»

Страна 5 од 54