Разговор са Дином Терзин

Ученица наше школе Дина Терзин већ две године тренира џудо у клубу ''Пролетер'' у Зрењанину. До сада је била веома успешна и има преко 20 медаља. На међународном трурниру у џудоу Дина је постигла је постигла велики успех у својој категорији и вратила се са сребрном медаљом.

Опширније...
 
ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА 2017.

 

Опширније...
 
Разговор са Марком Вујином

Ученик осмог разреда наше школе Марко Вујин три веома успешне године тренира пливање у Пливачком клубу ''Пролетер''. До сада Марко је низао мноштво успеха и награда. Са Државног првенства вратио се са по једном златном и сребрном медаљом, а три бронзана одличја. Укупно има 35 медаља из пливања, а нада се да ће их бити још, барем, дупло. Највећу подршку, каже, осећа у својој породици.

Опширније...
 
Успех наших ученика на окружним такмичењима школске 2016/17. године

Обавештавамо посетиоце нашег сајта да су ђаци наше школе постигли завидан успех на одржаним окружним такмичењима.

Опширније...
 
Упис ученика у први разред за школску 2017/2018. годину

Полако почињу припреме за упис ученика у први разред. Наредне школске године први разред ће похађати деца која су рођена у периоду од 01.03.2010. године до 28.02.2011. године. Сва деца која полазе у школу тестирају се код педагога  школе  како би се утврдила зрелост и спремност детета за полазак у први разред. Након пријављивања детета школи, родитељи ће током априла бити обавештени о времену тестирања детета. Родитеље највише занима шта ће се догађати на тестирању...

Опширније...
 
«ПочетакПретходна12345678910СледећаКрај»

Страна 5 од 45