„Упознајте ЕУ“

Дана 10. априла представници Фонда „Европски послови“АП Војводине, уоквиру манифестације „Европско село“, која нам предстоји у мају, одржали су презентацију у нашој школи, под називом „Упознајте ЕУ“. Презентацији су присуствовали ученици одељења 6/1 и наставница географије Јелена Срдановић. Предавач је била Јелена Тошковић, која је ученицима промовисала европске вредности, различитости народа и држава на којима је саграђена модерна Европа.

Опширније...
 
Завршна свечаност песничке штафете

На завршној свечаности дечије манифестације "Песничка штафета", 07.4.2017. године, Ленка Познановић, ученица IV-1, освојила је друго место у категорији нижих разреда. Њена песма "Наочари" освојила је својом искреношћу и духовитошћу  симпатије свих који су је чули. Честитамо нашој Ленки! Прочитајте песму и уверите се у свеопшту процену...

Опширније...
 
Такмичење у смањењу ризика и ублажавању последица од елементарних непогода

Црвени крст Зрењанин је 08.04.2017. године организовао такмичење у смањењу ризика и ублажавању последица од елементарних непогода и других опасности. На такмичењу је учествовало 40 ученика трећих разреда основних школа „Вук Караџић“ и „Доситеј Обрадовић“ који су у протеклих неколико месеци присуствовали радионицама које су реализовали едуковани волонтери Црвеног крста Зрењанин.

Опширније...
 
Занимљива математика

Током марта месеца ученици VIII – 2  бавили су се  графичким представљањем статистичких података. Део наставе математике осмишљен је као пројектна настава.

Опширније...
 
Такмичење у риболову

У суботу 01.4.2017. године, на језеру Чепел у Зрењанину, КСР ''Банат'' из Зрењанина је организовао такмичење у риболову. Такмичило се девет основних школа, из сваке школе по два представника. Нашу школу су представљали ученици одељења VIII – 2 Богдан Марков и Јакша Медић. Богдан и Јакша су на такмичењу освојили сребрну медаљу и пехар. Ми им честитамо на успеху!

Опширније...
 
«ПочетакПретходна12345678910СледећаКрај»

Страна 5 од 46